Sugen på en surfplatta? Se då sidan om de bästa surfplattorna.

Snygga jeans för herr - Mode & Trender 2022

Hitta snygga jeans för herr på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram jeans genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga jeans för herr - Mode & Trender 2022

501 Levisoriginal Auto Matic

Plats 1
Betyg 4.00/10 (6 röster)

Kostar 1099 kr

512™ Slim Taper Jeans

Kostar 1349 kr

511™ Slim Jeans

Kostar 1099 kr

501 Levisoriginal Her Eyes

Kostar 1099 kr

502 TAPER MOTO CROSS ADV

Kostar 520 kr

West

Kostar 999 kr

Jeans 2005 D-Fining L.32

Kostar 1600 kr

Anbass Jeans

Kostar 999 kr

551z Straight Crop Jeans

Kostar 480 kr

Lean Dean Jeans

Kostar 1500 kr

Jeans 2020 D-Viker L.34

Kostar 560 kr

Grover Straight Fit Hyperflex Re-Used X-Lite Trousers

Kostar 1599 kr

511 Slim Chicken Of The Woods

Kostar 1349 kr
Snygga jeans är ett riktigt bra basplagg att ha i din garderob. De fungerar lika bra till vardags som till fest och kan även fungera på kontoret om du kombinerar en mörkare tvätt med en snygg skjorta eller blus. Det är ett skönt plagg som håller genom tiden och passar till många olika tillfällen. Mångas byxgarderob består till stor del av jeans och det är ju verkligen inte konstigt att förstå. Ett par snygga jeans och en snygg tshirt kombierat med snygga accessoarer är en klockren outfit som går hem alla dagar!

Snygga jeans finns i många olika passformer. Slimfit har varit mode länge och hänger till vill mån kvar. Nu börjar jeansmodet dock röra på sig mot bootcut jeans och även mot så kallade snygga momjeans. Trendiga jeans är ett plagg att satsa på eftersom de håller länge och passar till mycket.

Jeans finns inte bara i många olika passformer utan även i många olika tvättar eller färger. I viss mån kanske ljusare färger känns som mer vår och sommar och mörkare färger känns mer som höst och vinter. Detta är dock absolut inte skrivet i sten och går såklart att variera. Det är viktigt att välja snygga jeans som man trivs i.

Var hittar man snygga jeans?

Här på Vackrast kan du hitta snygga jeans, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga jeans?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga jeans jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga jeans du har hittat.

Finns alla jeans med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals jeans ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära jeans.

Varför har vissa jeans inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga jeans ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i jeans utan röster.