Överraska någon med blommor! Skicka blommor hem till dörren, jämför blombud.

Snygga pärlor - Mode & Trender 2024

Hitta snygga pärlor på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram pärlor genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga pärlor - Mode & Trender 2024
Tyvärr så kan vi inte visa någon topplista med dessa inställningar och det beror dessvärre på att det finns för lite röster. Börja rösta gärna genom att trycka här.
Pärlor är klassiska och tidlösa. De har använts i smycken länge och anses värdefulla. Det finns både sötvattens och saltvattenspärlor. Sötvattenspärlor är betydligt mer vanligt förekommande. De odlas även på artificiellt vis idag, vilket dragit ner kostnaden på dessa pärlor väsentligt. Äkta pärlor finns i vit, gräddvit, lite rosaskiftande samt svart och lite liknande färgskiftningar. De är oftast rundade i formen men kan även vara lite oregelbundna.

Det absolut vanligast är vita och runda sötvattenspärlor. Dessa förekommer i pärlhalsband, i pärlarmband, som örhängen med pärlor och det finns även ringar med pärlor. Ett klassiskt pärlhalsband är ett väldigt fint och tidlöst smycke som passar till lite finare tillfällen. Pärlor kommer och går i trenderna och ibland är pärlor mycket trendiga för att sedan i några år höra till de mer klassiska smyckena. En sak är dock säker, pärlor är ett snyggt och tidlöst alternativ för smycken.

Var hittar man snygga pärlor?

Här på Vackrast kan du hitta snygga pärlor, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga pärlor?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga pärlor jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga pärlor du har hittat.

Finns alla pärlor med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals pärlor ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära pärlor.

Varför har vissa pärlor inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga pärlor ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i pärlor utan röster.