Jobbigt med matlagning? Då kanske en matkasse kan vara något? Hitta den bästa matkassen för dig.

Snygga tankini - Mode & Trender 2024

Hitta snygga tankini på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram tankini genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga tankini - Mode & Trender 2024
Tyvärr så kan vi inte visa någon topplista med dessa inställningar och det beror dessvärre på att det finns för lite röster. Börja rösta gärna genom att trycka här.
En tankini påminner lite om en baddräkt i den aspekt att magen är täckt. Skillnaden är dock att det är en lös topp, eller linne, i badklädestyg och ett par trosor till. En tankini är ett bra plagg om du vill ha lite mer täckande badkläder.

Överdelen på en tankini kan vara både tight och mer lössittande. Du kan på så vis välja vilken modell du trivs bäst i. Om du är osäker kan du fundera på vilken typ av linnen du trivs bäst i och försöka tillämpa det på tankinin.

Tankinis finns inte bara i olika passformer utan de finns även i en mängd olika färger och mönster. Det är en sorts badkläder som många gillar och trivs i. En snygg tankini kan verkligen få dig att vilja gå till stranden eller badhuset oftare.

Precis som vid val av alla badkläder är det viktigt att tänka till på att välja en bra kvalite tankini som håller såväl färg som form över tiden. Saltvatten och klorvatten har en tendens att slita på badkläder.

Var hittar man snygga tankini?

Här på Vackrast kan du hitta snygga tankini, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga tankini?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga tankini jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga tankini du har hittat.

Finns alla tankini med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals tankini ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära tankini.

Varför har vissa tankini inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga tankini ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i tankini utan röster.