Jobbigt med matlagning? Då kanske en matkasse kan vara något? Hitta den bästa matkassen för dig.

Snygga tapeter - Mode & Trender 2024

Hitta snygga tapeter på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram tapeter genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga tapeter - Mode & Trender 2024
Tyvärr så kan vi inte visa någon topplista med dessa inställningar och det beror dessvärre på att det finns för lite röster. Börja rösta gärna genom att trycka här.
Snygga tapeter kan verkligen göra om ett helt rum. Under många år var det vitt som gällde på väggarna men nu är färg trendigt. Även snygga tapeter har varit trendigt i några år nu. De får gärna vara med ett snyggt mönster.

När du ska göra om hemma är det viktigt att tänka på att välja rätt färger i hela hemmet. Det behöver såklart inte ha samma tapeter i varje rum men det kan vara värt att tänka på att alla tapeter/väggar ändå ska följa samma stil. Ett hem med genomtänkta tapeter och väggar upplevs som mer harmoniskt. Det blir lättare att följa den så kallade röda tråden. Man vill kunna njuta av sin stil, inte anstränga sig för att få den att passa ihop.

Genom att tänka till angående vilka tapeter man ska ha i de olika rummen kan man dessutom komma undan med en del annat. Exempelvis kanske du vill ha mest mörka möbler och tyger i sovrummet men lite ljusare i vardagsrummet. Om tapeten bilder ihop dessa rum stilmässigt blir möblernas och textiliernas färger lite mer ursäktade. Den röda tråden behålls ändå tack vare väggarna.

Var hittar man snygga tapeter?

Här på Vackrast kan du hitta snygga tapeter, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga tapeter?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga tapeter jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga tapeter du har hittat.

Finns alla tapeter med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals tapeter ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära tapeter.

Varför har vissa tapeter inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga tapeter ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i tapeter utan röster.