Jobbigt med matlagning? Då kanske en matkasse kan vara något? Hitta den bästa matkassen för dig.

Snygga lampskärmar - Mode & Trender 2024

Hitta snygga lampskärmar på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram lampskärmar genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga lampskärmar - Mode & Trender 2024

Watt & Veke Basic Flat lampskärm, vit, 30 cm

Kostar 257 kr

Globen Lighting Montego lampskärm, svart

Kostar 1570 kr

House Doctor Bidar lampskärm, vit

Kostar 489 kr

House Doctor Rica lampskärm 70 cm, vit

Kostar 400 kr

Globen Lighting Selma 60 lampskärm, beige

Kostar 2146 kr

Globen Lighting Selma 45 lampskärm, beige

Kostar 1795 kr
Lampskärmar är den del på lampan som avskärmar själva ljuskällan från våra ögon. Den består ofta av någon sorts textil, metall eller glas. Beroende på vilket material lampskärmen består av så sprids ljuset på olika sätt. Detta är viktigt för att fylla olika funktioner och skapa olika stämning. Dessutom kan det sätta en viss prägel på din inredning.

Lampskärmar är ofta en del av lampan som är relativt enkel och billig att byta ut. Om du trivs med lampfoten kan du spara en del pengar genom att behålla denna och endast köpa en ny snygg lampskärm till. Genom att byta ut lampskärmar, kuddar, filtar och krukor i ett rum kan du förändra rummet helt. Du kan även skapa en mer enhetlig känsla genom att matcha dessa i färg och stil.

Nä du köper en ny lampskärm är det dock viktigt att tänka på hur denna kan fästas i just din lampfot. Det finns några olika varianter nämligen. Dessutom ska du tänka på lampskärment diameter. Dels ska denna vara symmetrisk med lampfoten men den ska även passa på fönsterbrädan eller bordet där lampan ska stå. Snygga måttanpassade lampskärmar ser alltid snyggare ut än om det är något som passar lite sisådär. Du har mycket att vinna på genom att dubbelkolla dessa saker.

Var hittar man snygga lampskärmar?

Här på Vackrast kan du hitta snygga lampskärmar, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga lampskärmar?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga lampskärmar jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga lampskärmar du har hittat.

Finns alla lampskärmar med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals lampskärmar ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära lampskärmar.

Varför har vissa lampskärmar inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga lampskärmar ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i lampskärmar utan röster.