Sugen på en surfplatta? Se då sidan om de bästa surfplattorna.

Snygga skåp - Mode & Trender 2022

Hitta snygga skåp på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram skåp genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga skåp - Mode & Trender 2022

Carl vitrinskåp

Plats 1
Betyg 7.00/10 (6 röster)

Kostar 6990 kr

Rexton vitrinskåp - Whitewash

Plats 2
Betyg 4.00/10 (6 röster)

Kostar 5990 kr

Paris vitrinskåp - Vit

Plats 3
Betyg 4.00/10 (6 röster)

Kostar 10990 kr

Paris vitrinskåp - Svart

Plats 4
Betyg 4.00/10 (6 röster)

Kostar 10990 kr

Lamier vitrinskåp 162 cm - Brunbetsad ek

Plats 5
Betyg 4.00/10 (6 röster)

Kostar 4990 kr

Industry vitrinskåp i metall

Plats 6
Betyg 3.70/10 (10 röster)

Kostar 6990 kr

Optima vitrinskåp 58 cm - Vit

Plats 7
Betyg 3.57/10 (7 röster)

Kostar 3490 kr

Kalix vitrinskåp - Vit

Plats 8
Betyg 2.80/10 (5 röster)

Kostar 6990 kr
Snygga skåp är ett utmärkt sätt att inreda ditt hem. Förutom att skåpen är en inredningsdetalj som ser fin ut och får hemmet att upplevas mer hemtrevligt så är det även utmärkt förvaring.

Det finns många olika sorters skåp att välja på. Vilket som passar hos dig beror lite på vad du ska använda det till. Vill du förvara porslin eller finglas i skåpet kan det vara fint med ett snyggt skåp med glasdörrar och gärna någon form av belysning. Ibland är belysningen integrerad men oftast får du komplettera med det själv.

Ska du istället förvara kontorssaker eller något annat som ser tråkigare ut i skåpet kan det vara smart att välja ett snyggt skåp med stängda luckor som man inte ser igenom. Vilka luckor du vill ha beror på smak och stil. Det kan dock vara smart att se vilka färger din övriga inredning har så att allt passar fint ihop. Alternativt kan du välja ett charmigt skåp i en annan färg för att bryta av lite också.

Något som kan vara väldigt fint är även dekorationen på skåpet. Genom att ställa en vas med blommor eller en fin dekoration på skåpet får det ett fint fokus. Det är även ett bra ställe för att placera punktbelysning.

Var hittar man snygga skåp?

Här på Vackrast kan du hitta snygga skåp, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga skåp?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga skåp jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga skåp du har hittat.

Finns alla skåp med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals skåp ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära skåp.

Varför har vissa skåp inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga skåp ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i skåp utan röster.