Överraska någon med blommor! Skicka blommor hem till dörren, jämför blombud.

Snygga övriga pikér - Mode & Trender 2022

Hitta snygga övriga pikér på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram övriga pikér genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga övriga pikér - Mode & Trender 2022

Scotch & Soda Piké Polo's Blå

Plats 1
Betyg 4.60/10 (5 röster)

Kostar 209 kr

Lyle & Scott Pikétröja Classic Polo Shirt Vit

Plats 2
Betyg 4.00/10 (9 röster)

Kostar 499 kr

Lacoste Piké Classic Polo Shirt Blå

Plats 3
Betyg 3.57/10 (7 röster)

Kostar 486 kr

Lacoste Piké Classic Polo Shirt Vit

Plats 4
Betyg 3.57/10 (7 röster)

Kostar 454 kr
Pikér är ett riktigt bra allround plagg som funkar från tidig vår och en bit in på hösten. Den funkar till både vardags och fest. Beroende på vad du har för jobb kan du också eventuellt komma undan med en piké. En snygg piké är ju rätt så mycket mer klädd än en vanlig t shirt. Samtidigt är den inte lika uppklädd som en skjorta. Har du ett plagg som kräver mycket formell klädsel blir det ju dock svårt.

På sommaren kan du ha din piké som den är om vädret tillåter. När du börjar bli lite kallare kan du ha en hoodie eller collegetröja över din piké. Det blir en snygg och lagom avslappnad outfit som ändå upplevs genomtänkt. Samtidigt slipper du ta steget till stel skjorta och stickad cardigan över.

Piké är en mycket användbar tröja som många trivs i. Många gillar inte att ha skjorta och har det bara i absoluta nödfall. En piké däremot är det få som har något emot. De flesta ha flertalet pikéer i sin garderob och trivs med dessa under den varmare perioden på året.

Var hittar man snygga Övriga pikér?

Här på Vackrast kan du hitta snygga Övriga pikér, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga Övriga pikér?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga Övriga pikér jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga Övriga pikér du har hittat.

Finns alla Övriga pikér med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals Övriga pikér ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära Övriga pikér.

Varför har vissa Övriga pikér inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga Övriga pikér ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i Övriga pikér utan röster.