Jobbigt med matlagning? Då kanske en matkasse kan vara något? Hitta den bästa matkassen för dig.

Snygga bodys - Mode & Trender 2022

Hitta snygga bodys på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram bodys genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga bodys - Mode & Trender 2022

Square Neck Technical uit - Beige

Plats 1
Betyg 6.40/10 (5 röster)

Kostar 350 kr

Velvet Jacquard uit - Black

Kostar 245 kr

Fitted Buttoned uit - Beige

Kostar 150 kr
En body är ett plagg som är en överdel/t shirt/linne som går ner i grenen och knäpps där. Fördelen är att du får en överdel som sitter extremt slimmat och tight och dessutom håller sig på plats. Detta är snygg om du gillar att stoppa ner överdelen i underdelen för att markera midjan. Genom att välja en body slipper du en överdel som korvar sig eller åker upp. Du slipper även att det samlas massa tyg under byxlinningen, vilket såklart inte är önskvärt.

En snygg body kan därmed vara ett mycket användbart plagg. En body är ett trendigt plagg som många lärt sig att älska. Det ger en fin siluett och det finns idag mängder av snygga bodys i olika stilar och smaker.

Det kan vara smart att tänka igenom vilka plagg du ska ha din body till. Beroende på vilka material och färger du redan har i din garderob kan det vara klokt att kombinera med färger som passar ihop med dina befintliga plagg. Annars är risken att ditt köp leder till fler köp. Ofta vet vi även vilka färger vi trivs bäst i och generellt är det det vi också framöver kommer att vilja använda.

Var hittar man snygga bodys?

Här på Vackrast kan du hitta snygga bodys, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga bodys?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga bodys jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga bodys du har hittat.

Finns alla bodys med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals bodys ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära bodys.

Varför har vissa bodys inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga bodys ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i bodys utan röster.