Sugen på en surfplatta? Se då sidan om de bästa surfplattorna.

Snygga smycken för herr - Mode & Trender 2024

Hitta snygga smycken för herr på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram smycken genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga smycken för herr - Mode & Trender 2024

Armband Petite Navette

Kostar 595 kr

Armband

Kostar 349 kr

Armband Celeste

Kostar 349 kr

Armband roséförgylld 18cm

Kostar 1699 kr

Armband Triple Crystal Tennis

Kostar 1699 kr

Armband Siri Bangle

Kostar 795 kr

Armband Teresia

Kostar 949 kr

Armband i 18K guld 16cm

Kostar 2498 kr

Vristlänk i 18K guld

Kostar 3698 kr

Armring i 18K guld

Kostar 10998 kr

Armband i 18K 21cm

Kostar 5498 kr

Armband i 18k guld 20 cm

Kostar 3298 kr

Armband 8mm

Kostar 990 kr

Efva Attling Attling Leather Bracelet 20 CM - SILVER & LÄDER

Kostar 2100 kr

Armband Desiree

Kostar 349 kr
Fina smycken kan verkligen vara pricken över i:et på din outfit. Det är de små detaljerna som gör din outfit unik och ännu mera speciell. Ibland kan man ha liknande kläder om det är två personer som följer samma trender men det är sällan man har samma smycken. Smycken är ofta något väldigt personligt och som man kanske investerat lite mer tid, pengar och tanke bakom.

Genom att kombinera olika smycken med olika kläder kan slutresultatet bli väldigt effektfullt. Det gäller att få till rätt längd på halsband kopplat till halsringning på plagget. Rätt balans mellan örhängen och halsband. Att kombinera smycken är en konst men fördelen är att du enkelt kan pröva dig fram mellan olika kombinationer för att se vad du gillar och passar bäst i.

Idag satsar många på modesmycken, som nödvändigtvis inte kostar lika mycket som äkta ädelstenar och ädelmetaller. Då kan man istället våga sig på mer trendiga smycken som känns kul för säsongen. Gillar man mer klassiska smycken är det däremot absolut inte fel att investera i äkta diamanter och guld eller silver exempelvis. De flesta av oss har nog en kombination av klassiska smycken i äkta material och billigare trendiga smycken.

Var hittar man snygga smycken?

Här på Vackrast kan du hitta snygga smycken, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga smycken?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga smycken jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga smycken du har hittat.

Finns alla smycken med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals smycken ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära smycken.

Varför har vissa smycken inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga smycken ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i smycken utan röster.