Sugen på en surfplatta? Se då sidan om de bästa surfplattorna.

Snygga träningströjor - Mode & Trender 2023

Hitta snygga träningströjor på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram träningströjor genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga träningströjor - Mode & Trender 2023

Kortärmad sporttopp

Kostar 249 kr

Croppad sporttopp med lång ärm

Kostar 120 kr
I dagens samhälle vet vi hur viktigt det är med träning och att kontinuerligt röra på oss. Som med allt annat har även detta spillt över på modet och de kläder vi bär. Det finns idag en enorm marknad för träningskläder med ett stort utbud för att passa alla stilar och önskemål. Det är helt enkelt något som vi konsumenter efterfrågar och klädtillverkarna har svarat. En snygg träningströja är verkligen ett plagg som behövs i din basgarderob.

Ofta har vi en snygg t-shirt i funktionsmaterial eller ett snyggt träningslinne när vi väl tränar och är varma. Innan vi värmt upp oss ordentligt är det dock oerhört viktigt att ha en träningströja som värmer kroppen för att undvika och minimera risken för skador. Det är därför bra att ha en snygg träningströja på medans du värmer upp och även i början av passet.

Tränar du utomhus kanske du rent av har träningströjan på hela passet. Det är bra om du hittar en träningströja i funktionsmaterial. Då för den bort fukt och svett från kroppen samtidigt som den värmer. Dessutom är funktionsmaterial snabbtorkande vilket är en stor fördel om du planerar att träna länge.

Var hittar man snygga träningströjor?

Här på Vackrast kan du hitta snygga träningströjor, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga träningströjor?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga träningströjor jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga träningströjor du har hittat.

Finns alla träningströjor med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals träningströjor ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära träningströjor.

Varför har vissa träningströjor inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga träningströjor ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i träningströjor utan röster.