Sugen på en surfplatta? Se då sidan om de bästa surfplattorna.

Snygga stickade tröjor - Mode & Trender 2023

Hitta snygga stickade tröjor på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram stickade tröjor genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga stickade tröjor - Mode & Trender 2023

Object Collectors Item Objnova Stella L/S Knit Pullover No Grovstickade tröjor Offwhite

Plats 1
Betyg 6.24/10 (67 röster)

Kostar 359 kr
En snygg stickad tröja är sällan fel. Oavsett om det rör sig om vår, sommar, höst eller vinter så kan man ha en stickad tröja. Det handlar helt enkelt om att välja en färg som passar årstiden, lite ljusare den varmare årstiden och mörkare den kallare årstiden är klassiska riktlinjer att gå på.

Vidare kan du matcha din stickade tröja med olika plagg beroende på vad det är för årstid. Ihop med ett par ljusa jeans och converse blir den stickade tröjan ett självklart val på våren. Till en fin sommarklänning med exempelvis charmiga volanger blir en stickad tröja ett perfekt kompletteringsplagg till din outfit. På vintern kanske du vill ha en snygg stickad tröja i ull som passar till både byxor och kjol. Genom att komplettera en outfit du gillar med en trendig stickad tröja kan du få den att bli extra intressant och personlig.

Beroende på vilken årstid det är och hur frusen du är kan du även välja olika material på din stickade tröja. Bomull kan vara bra på sommaren och en snygg stickad tröja i ull kan vara bra de kallare årstiderna om du är frusen av dig. Genom att jobba med flera lager kan du slippa att frysa även i de tuffaste förhållandena.

Var hittar man snygga stickade tröjor?

Här på Vackrast kan du hitta snygga stickade tröjor, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga stickade tröjor?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga stickade tröjor jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga stickade tröjor du har hittat.

Finns alla stickade tröjor med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals stickade tröjor ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära stickade tröjor.

Varför har vissa stickade tröjor inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga stickade tröjor ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i stickade tröjor utan röster.