Sugen på en surfplatta? Se då sidan om de bästa surfplattorna.

Snygga guldsmycken - Mode & Trender 2022

Hitta snygga guldsmycken på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram guldsmycken genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga guldsmycken - Mode & Trender 2022

Ring i 18K guld, 19.5

Kostar 6999 kr

Armband i 18K guld 19cm

Kostar 2799 kr
Guldsmycken är lite dyrare smycken då guld är en ädelmetall som kostar mycket pengar. När du ska välja dina guldsmycken får du börja med att fundera över om du föredrar vitt guld eller rött guld. Vidare får du funder över hur många karat du vill ha på ditt guld. Karaten anger hur stor del av metallen som är rent guld. Vanligast är 18 karat guld. Allt mellan 9 karat till 24 karat får klassas som guld. Ju högre karat desto desto renare guld och högre pris.

Snygga guldsmycken är något många suktar efter och vill ha. Eftersom att de är dyra är det inte något man generellt sett byter ut så ofta. Det kan vara bra att tänka på att välja mer klassiska guldsmycken som känns fina i många många år istället för att välja några supertrendiga som man snabbt lessnar på.

Att köpa guldsmycken i present eller guldsmycken i julklapp är även populärt. Guld behåller sitt värde och är både en minnessak och något som kan ärvas generation till generation. Eftersom att guld är en värdefull ädelmetall är det aldrig något man kastar utan skulle man tröttna på det specifika smycket går det att smälta guld och designa sina egna smycken.

Var hittar man snygga guldsmycken?

Här på Vackrast kan du hitta snygga guldsmycken, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga guldsmycken?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga guldsmycken jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga guldsmycken du har hittat.

Finns alla guldsmycken med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals guldsmycken ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära guldsmycken.

Varför har vissa guldsmycken inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga guldsmycken ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i guldsmycken utan röster.