Jobbigt med matlagning? Då kanske en matkasse kan vara något? Hitta den bästa matkassen för dig.

Snygga platinasmycken - Mode & Trender 2024

Hitta snygga platinasmycken på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram platinasmycken genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga platinasmycken - Mode & Trender 2024
Tyvärr så kan vi inte visa någon topplista med dessa inställningar och det beror dessvärre på att det finns för lite röster. Börja rösta gärna genom att trycka här.
Platina är en ädelmetall och är väldigt dyrbar. Platina är en mycket sällsynt och exklusiv metall och anses vara den finaste av ädelmetallerna. Generellt kostar platinum mer än guld. Den är hårdare än guld och är helt underhållsfri vilket är anledningen att den lämpar sig mycket bra till finare smycken såsom vigsel och förlovningsringar. Det har på senare år blivit allt populärare att exempelvis köpa vigselringar i platina. I andra länder såsom exempelvis USA har det sedan länge varit populärt med platina smycken och gärna ihop med diamanter.

Vitt guld eller platina? Att köpa dyrare smycket är ett stort beslut och en stor investering. Man kan tänka sig att dessa ser ganska lika ut men skillnaden är att platina är vitare i sin färg, hårdare i sin form och helt underhållsfritt. En snygg ring i vitguld håller sig fin i några år och bör sedan återigen beläggas med rhodium efter några år för att återfå sin vithet. Detta innebär både underhåll, tid och pengar.

En snygg platina ring med diamanter är verkligen iögonfallande vackert. Den lyser upp och glimmar ordentligt eftersom det ljusa i ädelmetallen hjälper till att reflektera ljuset i stenen. Dessutom håller den sig fin år efter år.

Var hittar man snygga platinasmycken?

Här på Vackrast kan du hitta snygga platinasmycken, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga platinasmycken?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga platinasmycken jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga platinasmycken du har hittat.

Finns alla platinasmycken med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals platinasmycken ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära platinasmycken.

Varför har vissa platinasmycken inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga platinasmycken ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i platinasmycken utan röster.