Överraska någon med blommor! Skicka blommor hem till dörren, jämför blombud.

Snygga silversmycken - Mode & Trender 2022

Hitta snygga silversmycken på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram silversmycken genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga silversmycken - Mode & Trender 2022

Örhängen i äkta silver

Kostar 295 kr

Halsband i äkta silver

Kostar 1798 kr

Ring i äkta silver, 16.0

Kostar 399 kr

Halsring i äkta silver

Kostar 1395 kr

Armband i äkta silver

Kostar 595 kr
Silver är en ädelmetall. Snygga silversmycken är mycket populära och älskade bland många. Många gillar hur silver ser ut och det är även ett hållbart material som ser fint ut och håller sig fint länge.

Du kan få tag på alla möjliga smycken i silver. Exemlevis är det vanligt med snygga halsband i silver, snygga armband i silver och även snygga örhängen och ringar i silver.

Silver finns i olika kvaliteter där legeringarna med andra metaller skiljer sig åt. Den finaste är den som är minst 92,5 procent rent silver och den är stämplad 925. Denna kallas öven sterling silver.

Det finns även smycken som är i så kallat nysilver. Detta är egentligen inte silver utan är bara ett annat material som är försilvrat, dvs doppat i silver. Det har med andra ord inte samma värde men inte heller samma kostnad.

Var hittar man snygga silversmycken?

Här på Vackrast kan du hitta snygga silversmycken, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga silversmycken?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga silversmycken jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga silversmycken du har hittat.

Finns alla silversmycken med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals silversmycken ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära silversmycken.

Varför har vissa silversmycken inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga silversmycken ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i silversmycken utan röster.