Jobbigt med matlagning? Då kanske en matkasse kan vara något? Hitta den bästa matkassen för dig.

Snygga högklackat - Mode & Trender 2022

Hitta snygga högklackat på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram högklackat genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga högklackat - Mode & Trender 2022

NLY Shoes Summer Platform Mule High Heel

Kostar 104 kr

NLY Shoes Braided Block Heel Sandal High Heel

Kostar 149 kr

Steve Madden Carrson Sandal High Heel Svart

Kostar 1099 kr

Bianco Divided Pump 101 Black 41

Kostar 699 kr

ONLY Amelia Wrap Eyelet Heeled Sandal Cognac 41

Kostar 249 kr

NLY Shoes Flirty Chain Heel Sandal High Heel

Kostar 149 kr
Högklackade skor är skor med en klack som bygger på höjden och gör att du blir längre. De finns i en mäng olika klack varianter och höjder. Högklackade skor är perfekta när du vill klä upp en outfit. De går att kombinera med väldigt många olika klädtyper vilket gör att du lätt kan klä om en outfit från dag till kväll genom att bara byta skor och lägga till lite accessoarer.

Många tror att högklackade skor är obekväma och svåra att gå i. Detta kan stämma för vissa modeller men behöver inte alls vara sant. Det är inte endast klackhöjden som avgör bekvämligheten utan även andra faktorer spelar in. Bredden på skon, materialet, med eller utan platå och tjockleken på klacken är alla faktorer som spelar in för hur bekväm en högklackad sko är. Är du ovan vid att gå i högklackat kan det vara en bra idé gå runt lite inomhus i omgångar innan det är dags att slå klackarna i taket.

Stiltips: Har du bara plats för en högklackad sko i din garderob så är ett par riktigt snygga svarta pumps bra att satsa på.

Var hittar man snygga högklackat?

Här på Vackrast kan du hitta snygga högklackat, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga högklackat?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga högklackat jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga högklackat du har hittat.

Finns alla högklackat med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals högklackat ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära högklackat.

Varför har vissa högklackat inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga högklackat ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i högklackat utan röster.