Sugen på en surfplatta? Se då sidan om de bästa surfplattorna.

Snygga pumps - Mode & Trender 2022

Hitta snygga pumps på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram pumps genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga pumps - Mode & Trender 2022

NLY Shoes Slim Pump Svart

Plats 1
Betyg 6.63/10 (8 röster)

Kostar 399 kr

NLY Shoes Slim Pump Beige

Plats 2
Betyg 4.86/10 (7 röster)

Kostar 399 kr
Pumps är de högklackade skornas ikon och rolls royce. En otroligt vacker skomodell som känns feminin och festlig. Den är både sexig och elegant och alltid på modet. Den finns i många olika varianter. Den kan varieras genom olika material, olika klackhöjd, olika tårundning. Alla dessa attribut påverkar skons karaktär och avgör även vilka tillfällen den passar bäst. Om du ska ha pumpsen på dig hela dagen, exempelvis på jobbet, kan en bredare klack och lägre höjd vara lämplig. Ska du däremot ut och äta på restaurang och sitta ner större delen av kvällen kan du våga dig på att välja höga stilettklackar.

Stiltips: När du bygger din pumps kollektion börja med klassikerna såsom svart lack, svart skinn och nudefärgade. När du har klassikerna kan du efterhand bygga vidare med komplement.

Var hittar man snygga pumps?

Här på Vackrast kan du hitta snygga pumps, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga pumps?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga pumps jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga pumps du har hittat.

Finns alla pumps med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals pumps ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära pumps.

Varför har vissa pumps inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga pumps ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i pumps utan röster.