Överraska någon med blommor! Skicka blommor hem till dörren, jämför blombud.

Snygga wedges - Mode & Trender 2022

Hitta snygga wedges på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram wedges genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga wedges - Mode & Trender 2022
Tyvärr så kan vi inte visa någon topplista med dessa inställningar och det beror dessvärre på att det finns för lite röster. Börja rösta gärna genom att trycka här.
Wedges är en sommarsko på en platå. Platån är ofta högre ju längre mot hälen skon kommer. Det är en charmig sko som ofta är klädd i jute på sidorna men kan även vara i andra material som kork. Upptill består skon ofta av kanvas och ibland har den band att knyta runt anklarna. Den finns i alla möjliga färger och är en riktig sommarfavorit om du vill se så där effortlessly tillfixad ut. En annan fördel är att du blir några cm längre utan att det nödvändigtvis behöver se uppklätt ut. Samtidigt går wedges att klä upp till en med elegant outfit att ha på exempelvis en sommarfest eller ett avslappnar sommarbröllop.

Stiltips: Wedges och och en blommig sommarklänning kan inte bli fel. Tänk volang!

Var hittar man snygga wedges?

Här på Vackrast kan du hitta snygga wedges, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga wedges?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga wedges jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga wedges du har hittat.

Finns alla wedges med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals wedges ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära wedges.

Varför har vissa wedges inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga wedges ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i wedges utan röster.