Jobbigt med matlagning? Då kanske en matkasse kan vara något? Hitta den bästa matkassen för dig.

Snygga kilklackar - Mode & Trender 2022

Hitta snygga kilklackar på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram kilklackar genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga kilklackar - Mode & Trender 2022

UGG Yarrow Wedge Blue Canvas 40

Kostar 979 kr

UGG Yarrow Wedge Natural Canvas 41

Kostar 979 kr

ONLY Amelia Wrap Knot Heeled Sandal Nude 40

Kostar 269 kr
Kilklackar är en högklackad sko där höjden byggs genom en platåsula under hela skon. När platån ligger under hela foten blir trycket jämnare fördelat och skon därmed bekvämare än en högklackad sko med klack. Kilklackar är därmed perfekt om du vill vinna några centimeter på höjden men samtidigt ha en bekväm sko. Kilklackar kan du egentligen matcha fint till allt som du kan ha vanliga högklackade skor till. Det finns även skor med inbyggd kilklack som blivit en trend på senare år. Fördelen med inbyggd kilklack är att du kan ha exempelvis sneakers, som ju normalt är en mer avslappnad och sportig sko, med inbyggd kilklack. Du kan alltså bli längre utan att det är speciellt tydligt för någon annan att du har högklackat. Inte konstigt att detta blivit populärt och trendigt!

Stiltips: Täck kilklacken med en byxa i bootcut modell och din fot kommer se liten ut samtidigt som du blir längre.

Var hittar man snygga kilklackar?

Här på Vackrast kan du hitta snygga kilklackar, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga kilklackar?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga kilklackar jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga kilklackar du har hittat.

Finns alla kilklackar med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals kilklackar ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära kilklackar.

Varför har vissa kilklackar inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga kilklackar ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i kilklackar utan röster.