Jobbigt med matlagning? Då kanske en matkasse kan vara något? Hitta den bästa matkassen för dig.

Snygga slip-ons - Mode & Trender 2022

Hitta snygga slip-ons på den här sidan! Gillar du något så kan du läsa mer eller köpa produkten genom knappen under bilden. Topplistorna på sidan uppdateras dagligen och du kan själv hjälpa till att rösta fram slip-ons genom att trycka på rösta längst upp till höger.

Snygga slip-ons - Mode & Trender 2022
Tyvärr så kan vi inte visa någon topplista med dessa inställningar och det beror dessvärre på att det finns för lite röster. Börja rösta gärna genom att trycka här.
Slip-ons är skor som, precis som namnet antyder, du kan ta på enkelt utan att behöva knyta eller spänna upp. Dessa kan ofta vara i kanvas tyg och med en elastisk del så att de enkelt ska gå att dra på. Slip-ons är en klassisk vår- och sommarsko som passar fint till många olika outfits. Den har en förmåga att styra outfiten åt det mer avslappnade stuket som så ofta eftersträvas.

Stiltips: Slipons är lika fina till en snygg t-shirst klänning som till jeans och t-shirt. Lägg till en jeansjacka och ett par snygga solglasögon och du är redo för våren!

Var hittar man snygga slip-ons?

Här på Vackrast kan du hitta snygga slip-ons, se topplistan här på vår sida.

Vem utser snygga slip-ons?

Det gör alla våra besökare genom att rösta och du kan själv rösta genom att trycka på "börja rösta" i menyn.

Var kan jag köpa de snygga slip-ons jag hittat?

Tryck på bilden för att se var du kan köpa de snygga slip-ons du har hittat.

Finns alla slip-ons med på den här sidan?

Nej, givetvis inte, det finns säkerligen miljontals slip-ons ute i världen. Men genom att samarbeta med flera av de största nätbutikerna i Sverige så täcker vi in de flesta populära slip-ons.

Varför har vissa slip-ons inga betyg?

Vi har valt att dra gränsen vid att det skall vara minst 5 röster för att vi ska visa betyget och placering. Det innebär att topplistan med snygga slip-ons ofta forsätter i rätt ordning även om betygen slutar visas och därefter övergår i slip-ons utan röster.